Upute za upotrebu Brilliance SF

Brilliance SF krema je najefikasnija krema protiv starenja u Bosni i Hercegovini. Ovaj proizvod pomoći će vam da se riješite znakova starenja i izgledate barem 10 godina mlađe.

Kako koristiti, aplikaciju

Kako koristiti Brilliance SF kremu

Upotreba proizvoda je vrlo jednostavna, poput uobičajene kreme za njegu.

Prvo trebate očistiti lice od znoja i prljavštine koji su se pojavili na vašoj koži tijekom dana. Zatim temeljito obrišite lice i uzmite malu količinu kreme u ruku. Zatim ga nanesite na osušeno lice laganim pokretima duž masažnih linija. Potrebno je, kao da je utrljati lijek u kožu. To će pomoći spoju da prodre duboko u dermis.

Prosječno trajanje kursa je 30 dana. Ako je potrebno, može se ponoviti ili produžiti. Preporučuje se redovito nanošenje pomlađujuće kreme Brilliance SF na kožu ujutro i navečer.

Indikacije za upotrebu

Indikacije za upotrebu su uobičajeni znakovi starenja.

  • Pojava bora i pigmentacije
  • Opuštena koža

Kontraindikacije

Lijek nema kontraindikacije. Do danas nisu zabilježene nuspojave kod Brilliance SF. Kupci nisu imali alergijske reakcije ili osipe na koži. Ne vrijedi koristiti lijek u slučaju individualne netolerancije za sastav.

Što su kliničke studije pokazale

Stručnjaci su proveli studije koje su pokazale potpunu sigurnost proizvoda, kao i vrlo visok učinak kada se redovito koriste prema uputama.